BATMAN / SASON - Kayadüzü Ortaokulu

Kas

Batman'da tüm okullarda uygulanan Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi kapsamında okulumuzda etkinlikler devam etmektedir. Kasım ayının değeri olarak Sorumluluk ve Özdenetim kavramları ile ilgili öğretmenlerimiz rehberliğinde öğrencilerimize etkinlikler yaptırılmış olup ilgili kavramlarla ilgili okulumuzda pano hazırlanmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Okulumuzda öğrencilerimizi ve velilerimizi daha yakından tanımak, aile ve çalışma ortamlarını yerinde gözlemlemek amacıyla geçen eğitim-öğretim döneminde başlattığımız veli ziyaretlerimiz bu yıl da devam etmektedir. Bu kapsamda Nazmi Taş, Veysi Taş ve Zeyni Taş velilerimize ziyarette bulunduk.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.  yılı okul bahçesinde yaptığımız törenle coşkuyla kutladık.

Kas

Okulumuzda öğrencilerimizi ve velilerimizi daha yakından tanımak, aile ve çalışma ortamlarını yerinde gözlemlemek amacıyla geçen eğitim-öğretim döneminde başlattığımız veli ziyaretlerimiz bu yıl da devam etmektedir. Bu kapsamda Veli Aydın ve Kemal Aydın velilerimize ziyarette bulunduk.

Kas

Batman'da tüm okullarda uygulanan Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi kapsamında okulumuzda etkinlikler devam etmektedir. Bu ayın değeri olarak Nezaket, Edep ve Saygı kavramları ile ilgili öğretmenlerimiz rehberliğinde öğrencilerimize etkinlikler yaptırılmış olup ilgili kavramlarla ilgili okulumuzda pano hazırlanmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Okulumuzda haftanın ilk günü Beden Eğitimi Dersi Öğretmeni Dilaver Altan tarafından öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize yönelik fiziksel egzersiz çalışmaları yapılmaktadır.

May

Millî eğitimin genel amaçları doğrultusunda, 1739 Sayılı Millî Eğitim Temel Kanunu'nda vurgulandığı üzere öğrencilerimizin millî, mânevî, ahlâkî, insânî, kültürel değerlerimizi benimseyen, koruyan, geliştiren ve kendi yaşantılarında inşa eden fertler olmalarına katkı sağlamak amacıyla, Bakanlığımız Temel Eğitim Genel Müdürlüğüne, Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne, Din Öğretimi Genel Müdürlüğüne, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğüne bağlı okullar ve kurumlar; Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı kurum ve kuruluşlar işbirliğinde öğrencilere yönelik hazırlanan "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi (ÇEDES)" çerçevesinde  Prokotol imzalanmıştır. Proje kapsamında okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Dilaver Altan rehberliğinde ortaokul öğrencileri ile etkinlikler gerçekleştirilmiştir. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Nis

Okulumuzda, TBMM'nin açılışında Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" coşkusu yaşandı. Şarkılar, danslar, yarışmalar ve eğlencelerle dolu etkinliğimizle, çocuklarımız unutulmaz bir gün yaşadı. Törenimizde harika gösteriler sergileyen öğrencilerimize, emeği geçen idare ve öğretmenlerimize, törenimize katılan velilerimize ve misafirlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz öğrencilerine ilçemizin jandarma trafik ekipleri tarafından trafik kuralları, denetimler ve zararlı alışkanlıkların insanlara verdiği hasarlar konularında seminer verildi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz arasında, Türkçe'yi doğru, etkili ve dil kurallarına uygun olarak konuşmaya özendirerek dilimizi düzgün kullanma yeteneğini geliştirmek üzere düzenlenen  "İstiklal Marşı'nın Tamamını Ezbere Güzel Okuma Yarışması" kapsamında okulumuzu temsil edecek öğrenciyi belirlemek üzere yarışma düzenlendi.

Mrt

Sason İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Müdürü Sayın Eşref Çelik ve beraberinde usta öğreticiler okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle sportif faaliyetlerde bulundu. Okulumuza ve öğrencilerimize Beden Eğitimi derslerinde kullanmaları için spor araç gereçleri hediye ederek ziyaretlerini sonlandırdılar.