BATMAN / SASON - Kayadüzü Ortaokulu

May

6/A Class Presidency Election İngilizce dersimizde sınıfımızda sınıf başkanlığı seçimi yaparak seçim ile ilgili İngilizce kelimeleri pekiştirdik böylelikle kelimeleri kullanarak yaparak yaşayarak öğrenmiş olduk.

May

Okulumuz öğrencilerine Sason ilçe jandarma trafik ekipleri tarafından kurumlar arası iş birliği kapsamında “trafik eğitimi” verilmiştir. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çoşku ile kutlandı. Gösterilerimizde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Katılan ve bizleri seyreden tüm velilerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz.

May

ÇEDES Projesi Nisan Ayı Değerleri: Sevgi, vefa ve dostluk.

May

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programı düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Deprem afetinde karşılaşabileceğimiz olası riskler ve etkin mücadeleyi öğrenmek için okulumuzda bugün deprem tatbikatı yaptık. Çök-kapan-tutun pozisyonunu aldıktan sonra güvenli bir şekilde okul dışına çıkıp toplanma alanında buluştuk.

May

Okulumuzda 12 Mart 1921 İstiklâl Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma programı yapıldı. Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Kınalı İlkokulu ve Ortaokulu'nda gerçekleştirilen Sason Çocuk Karnavalı etkinliğine katılarak eğlenceli ve bi o kadar da keyifli anlar yaşadık. Emeği geçen herkese teşekkürler ederiz.

May

7/A sınıfımızda Sosyal Bilgiler dersinde Kil tablet ile Sümer çivi yazısı etkinliği gerçekleştirildi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Okulumuzda öğrencilerimizle geleneksel oyunlar oynandı. Bu kapsamda Sek sek, Benim bir atım var, Altın bilezik, Simit, Sandalye kapmaca, 7 taş, Çinçan oyunu oynanmıştır.

May

Okulumuzda "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında Şubat ayı panosu hazırlanmıştır. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

Okulumuza simitçi getiremedik ama simit getirdik. 3/A sınıfımızdan Selma Soysal’ın okul idaremize yazdığı dilekçeyi dikkate aldık ve gereğini yaptık. Bu güzel ricası için kendisine teşekkür diyoruz.

Kas

Batman'da tüm okullarda uygulanan Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi kapsamında okulumuzda etkinlikler devam etmektedir. Kasım ayının değeri olarak Sorumluluk ve Özdenetim kavramları ile ilgili öğretmenlerimiz rehberliğinde öğrencilerimize etkinlikler yaptırılmış olup ilgili kavramlarla ilgili okulumuzda pano hazırlanmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Okulumuzda öğrencilerimizi ve velilerimizi daha yakından tanımak, aile ve çalışma ortamlarını yerinde gözlemlemek amacıyla geçen eğitim-öğretim döneminde başlattığımız veli ziyaretlerimiz bu yıl da devam etmektedir. Bu kapsamda Nazmi Taş, Veysi Taş ve Zeyni Taş velilerimize ziyarette bulunduk.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.  yılı okul bahçesinde yaptığımız törenle coşkuyla kutladık.